Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

O fotografie de produs bine realizata poate ridica foarte usor valoarea produsului

Fotografie de produs realizata in studio profesional, dotat cu echipamente moderne, cu masa speciala pentru realizarea fotografiilor de produs. Dupa cum stim, fotografiile de produs sunt cunoscute si sub denumirea de fotografii publicitare. Ambalarea produsului este foarte importanta cat si fotografierea acestuia dintr-un unghi cat mai avantajos. Intotdeauna produsele trebuie prezentate intr-un mod cat mai frumos, cat mai atractiv si placut ochiului potentialului client.

Produsele tale trebuie sa arate fantastic. Produsele tale au nevoie de imagini perfecte realizate numai intr-un studio profesionist. Prin intermediul fotografiilor realizate in studio, ai garantia unei imagini profesionale, pe care o poti folosi in orice mediu.

Dupa realizarea fotografiilor de produs de obicei urmeaza prelucrarea acestora. Prin prelucrare intelegem corectarea luminozitatii, a contrastului si a eventualelor imperfectiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii. In functie de scopul final al fotografiilor se hotaraste fundalul cu care produsele vor fi fotografiate.

Este atat de simplu. Tu ne aduci produsele iar noi le vom fotografia pe o masa speciala, pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care il doresti.
Livrarea materialului se face in cel mult 48 de ore. Dupa finalizarea sedintei foto, vei primi pe email setul complet de imagini cu produsele tale. Simplu si frumos! Accesibil tuturor!

Mai jos ai la dispozitie cateva pachete:

1. PACHET FOTO PRODUS BASIC – 2-4 Euro

2 fotografii editate profesional (o fotografie produs intreg pe fundal alb/pe masa de produs si o fotografie de detaliu produs).
*Pretul variaza in functie de cantitatea si tipul produselor.

1. PACHET FOTO PRODUS PREMIUM – 4-8 Euro

4 fotografii editate profesional (o fotografie produs intreg pe fundal alb/pe masa de produs, o fotografie de produs de detaliu, o fotografie produs prezentata cu model).
*Pretul variaza in functie de cantitate, tipul produselor, locatie, model.

[slideshow gallery_id=”3″]