Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Cauti un fotograf?

Fotograf, make-up artist si hair stylist, aceasta este echipa care iti sta la dispozitie. O echipa tanara si plina de viata. Cu o imaginatie bogata si cu o daruire imensa pentru ceea ce face. Ne simtim bine cand tu te simti bine. Cam atat despre noi. Restul te lasam pe tine sa descoperi.

Iti oferim serviciile noastre in orice moment sau eveniment important pentru tine. Ne poti contacta pentru evenimente precum: cununia civila, cununia religioasa, pentru botezul copilului tau, pentru petrecerile private, majorate, aniversarea casatoriei, fotografii de familie, sedinte foto in diverse locatii, si de ce nu, fotografii pentru afacerea ta. Putem realiza fotografii la cerere in studio foto dotat cu aparatura moderna, lumini, decoruri si masa de produs. Fotografiile le poti folosi pentru site-urile de socializare, pentru cataloage de prezentare sau pentru orice alte nevoi ai. Alege sa pastrezi amintirile unei petreceri, unui eveniment important din viata ta.

Iti punem la dispozitie un studio foto profesional dotat cu echipamente moderne, masa pentru fotografierea produselor. O fotografie de produs corect realizata, poate face diferenta pentru consumator, intre a alege produsul tau sau a merge la concurenta. Fotografiile pot fi folosite pentru cataloage, site-uri de prezentare, brosuri sau alte printuri.
De asemenea, ai posibilitatea de a-ti crea propriul album foto, dupa preferintele tale. Cu coperti personalizate, diferite marimi. Tablouri canvas, printuri, DVD-uri cu carcase personalizate, toate acestea iti stau la dispozitie. La sectiunea portofoliu, poti vedea cateva fotografii din fiecare categorie. De asemenea, ai si sectiunea de tarife, unde poti vedea pretul unei sedinte foto in studio, cununie civila, botez, sau pretul in ceea ce priveste fotografia de produs.

Mai jos sunt cateva servicii pe care ti le putem oferi:

– Fotograf Cununie Civila
– Botez
– Evenimente
– Reportaj
– Corporate
– Studio Foto
– Fotografie de produs
– Editare si retusare foto.