Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Cauti un fotograf cununie civila?

Fotograf cununie civila inseamna sa surprind fiecare moment din viata mirilor, fiecare tandrete si fiecare licarire a dragostei lor. As putea spune ca nu exista multumire mai mare decat aceea de a citi bucuria de pe chipurile mirilor atunci cand vad fotografiile. Pur si simplu retraiesc acele momente magice.

Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca trebuie sa traiesti fiecare moment in parte. Alege o zi diferita de cea a nuntii pentru cununia civila. Acesta este sfatul meu, incearca sa te bucuri de fiecare moment, sunt unice, nu te grabi.

Imi este drag sa fiu alaturi de tine in momentele importante din viata ta, indiferent care ar fi acestea. De aceea iti pun la dispozitie serviciile mele. Pentru mai multe detalii poti completa formularul de contact din dreapta sau poti suna la numarul de telefon afisat.

Mai jos iti pun la dispozitie cateva pachete:

1. Pachetul “Cununie Civila Clasic” – 500 lei

Fotografii realizate la starea civila si in fata starii civile (fotografii cu mirii, fotografii de grup), dupa ce se termina evenimentul. Un numar cuprins intre 200 – 400 de cadre. Livrarea imaginilor se face online, la 1-2 saptamani dupa eveniment.

2. Pachetul “Cununie Civila Extins” (starea civila + petrecere) – 1000 lei

Fotografii realizate la starea civila si la restaurant (aprox. 2-3 ore). Un numar cuprins intre 300 – 500 de cadre. Livrarea imaginilor se face online, la 2-3 saptamani dupa eveniment.
*Cadou sedinta foto realizata in parc sau o locatie aleasa de comun acord, inainte sau dupa cununia civila.


Extra:
*Fotografii predate pe USB personalizat, in cutie realizata manual din brad, cu 50 de imagini printate pe hartie foto 10 x 15 cm – 250 lei.
*Albume foto-carte, intre 200 – 400 lei.
*Tablou pe lemn (20 x 20 cm), produs exclusivist, realizat manual – 200 lei.
*Magneti (10 cm) – 30 lei.
*Marturii pentru invitati, fotografii tip polaroid – 10 lei
Intervalul dintre eveniment si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 1-3 saptamani.

[slideshow gallery_id=”1″]