Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Se spune ca o fotografie valoreaza o mie de cuvinte. Uitati. Nu este adevarat. O fotografie – daca este facuta cum trebuie – valoreaza fix un singur cuvant. O singura emotie. Fix ceea ce se simte in gesturile unor abia casatoriti sau in ochii curiosi ai unui abia venit pe lume. Fix ceea ce este in spatele fotografiei. Pentru ca o fotografie – facuta cum trebuie – transmite fix ceea ce trebuie sa transmita: sentimentul pur al omului, oamenilor pe care il sau ii vedem intr-o poza sau adevarul pur al locului, obiectului sau pur si simplu al unui moment in timp.

Sunt Florentina Anchevici si cred in fotografiile care transmit. Cele care te misca, care te fac sa simti. O data pe tine, cel care le privesti pentru prima data si nu ai nicio legatura cu subiectul si o data pe tine, cel care ti-ai dorit aceste fotografii in primul rand. Pentru ca privindu-le, retraiesti fix ceea ce ai simtit.

Daca si pentru tine, o fotografie inseamna nu doar o amintire, ci o retraire sau nu doar o poza a unui loc, produs etc., ci un stimul care trezeste ceva in tine, atunci ma bucur ca esti aici si ca ma citesti. Te invit cu drag sa treci prin sectiunea Portofoliu si mai apoi, daca iti place ce vezi asa cum cred ca o sa-ti placa, sa alegi unul dintre Serviciile pe care le ofer. Nu ezita sa ma contactezi si pentru un alt tip de fotografii. Daca ceva nu e trecut aici, asta nu inseamna ca nu te pot ajuta. Multumesc.