Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Cauti un studio foto profesional?

Studio foto profesional doar la dispozitia ta. Studio foto dotat cu aparatura moderna, lumini, decoruri si masa pentru fotografia de produs. Se pot realiza fotografii de portret, fotografii pentru CV, fotografii de familie, fotografie de produs, pentru cataloage de prezentare, photobook-uri, si pentru orice alte nevoi ai. De cele mai multe ori este nevoie de un make-up profesional si asta inseamna un cost aditional care poate varia intre 200 si 600 lei. Un make-up artist poate transforma o persoana iar acest lucru sigur va avea un impact pozitiv asupra fotografiilor finale.

Numarul vestimentatiilor nu este unul fix, insa sunt recomandate maximum 4-5 tinute. La cererea modelului, se poate asigura, contra-cost, make-up profesionist si hair stylist. O sedinta foto poate dura in jur de 1-3 ore (in functie de cat de usor se acomodeaza modelul). Iti recomandam sa alegi un studio foto profesional, dotat cu aparatura moderna, deoarece, toate aceste elemente au un rol foarte important in realizarea unor fotografii bune.

Mai jos iti punem la dispozitie cateva pachete:

1.PACHET FOTO BASIC- 100 Euro

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

2.PACHET FOTO CLASIC- 150 Euro

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un album foto clasic cu 30 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

3.PACHET PHOTOBOOK- 200 Euro

30 de fotografii editate profesional. Pretul include si make-up profesionist.


Pentru printuri, albume foto, tablouri canvas, pentru DV-uri cu carcase personalizate, se vorbeste cu fotograful. Pretul difera in functie de preferintele clientului.
Intervalul dintre eveniment si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 1-3 saptamani.

[slideshow gallery_id=”4″]