Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Sedinta foto outdoor (exterior) sau indoor (studio)

Sedinta foto poate fi realizata atat in interior, in studio foto, cat si in exterior in locatii alese de tine sau de comun acord. Sedinta foto outdoor se realizeaza in locatii cum ar fi, in parc, pe marginea unui lac, pe camp, la ferma etc. Sedinta foto dureaza maxim 2 ore in care poti avea 2-3 vestimentatii diferite. Fotografiile vor fi prelucrate conform pachetului si predate pe un DVD sau pe adresa de mail.
In ceea ce priveste sedinta foto in interior, aceasta se poate realiza intr-un studio foto sau o alta locatie aleasa de tine: acasa, hotel etc.

Mai jos iti punem la dispozitie cateva pachete:

1.PACHET FOTO BASIC- 100 Euro

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

2.PACHET FOTO CLASIC- 150 Euro

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un album foto clasic cu 30 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

3.PACHET PHOTOBOOK- 200 Euro

20 de fotografii editate profesional. Sedinta foto se realizeaza in studio sau in alta locatie dorita de dumneavoastra. Pretul include si make-up profesionist.


Numarul vestimentatiilor nu este unul fix, insa sunt recomandate maximum 3-4 tinute. La cererea modelului, se poate asigura, contra-cost, make-up profesionist si hair stylist. O sedinta foto poate dura in jur de 1-3 ore (in functie de cat de usor se acomodeaza modelul).

Intervalul dintre sedinta foto si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile.

[slideshow gallery_id=”5″]