Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Fotograf nou nascuti.

De ce sa nu pastrezi ca amintire primele zile de viata ale micutului tau?! Atunci cand acesta este atat de fragil, atat de inocent. Iti doresti sa pastrezi vie imaginea lui, manutele mici, corpul lui firav. Poate ca te simti prea obosita si numai chef de sedinte foto nu vei avea. Dar, gandeste-te ca nu va mai fi niciodata asa mic. Timpul trece asa de repede ca maine-poimaine te trezeste ca merge la scoala.

Sunt fotograf nou nascuti, dar si, mama unui grasunel de 7 luni si nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul. Creste pe zi ce trece si fotografiile sunt singurile amintiri pe care le voi avea din primele lui zile de viata si pana acum.

Ca fotograf nou nascuti sunt alaturi de parintii care imi incredinteaza siguranta si vulnerabilitatea micutilor.
Am urmat un workshop in siguranta unui nou nascut si in pregatirea parintilor. Printre parintii care vin la sedintele foto de nou nascuti, sunt si parinti speriati si ingrijorati de tehnicile pe care le folosesc la infasat nou nascutii. De aceea, ca fotograf nou nascuti, voi sti cum sa calmez parintii ingrijorati si cum sa linistesc un nou nascut in situatiile in care acesta este agitat.

Fotografia de nou nascut se realizeaza in primele 14 zile de viata ale bebelusului, cand acestia dorm profund si pot fi fotografiati in pozitiile specifice. De asemenea, programarea sedintei foto se face inca din timpul sarcinii.

Mai jos iti pun la dispozitie cateva pachete:

1. PACHETUL BASIC NOU-NASCUT – 500 lei

20 de portrete ale nou-nascutului. Sesiunea foto dureaza aproximativ 1 ora. Imaginile vor fi editate si prelucrate profesional, potrivite atat pentru mediul online cat si pentru printare. Livrarea imaginilor se face online, la 1-2 saptamani de la sedinta foto.
*Cadou slideshow HD creat din imaginile editate (aprox. 2-3 minute).

2. PACHETUL Premium NOU-NASCUT – 1000 lei

30 de portrete ale nou-nascutului si 10 portrete de familie. Sesiunea foto dureaza aproximativ 2-3 ore. Imaginile vor fi editate si prelucrate profesional, potrivite atat pentru mediul online cat si pentru printare. Livrarea imaginilor se face online, la 2-3 saptamani de la sedinta foto.
*Cadou slideshow HD creat din imaginile editate (aprox. 4-5 minute).


Extra:
*Fotografii predate pe USB personalizat, in cutie realizata manual din brad, cu 50 de imagini printate pe hartie foto 10 x 15 cm – 250 lei.
*Albume foto-carte, intre 200 – 400 lei.
*Tablou pe lemn (20 x 20 cm), produs exclusivist, realizat manual – 200 lei.
*Magneti (10 cm) – 30 lei.
*Marturii pentru invitati, fotografii tip polaroid – 10 lei
Intervalul dintre sedinta foto si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 2-3 saptamani.

[slideshow gallery_id=”8″]