Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Cauti un fotograf cununie civila?

Fotograf cununie civila inseamna sa suprindem fiecare moment din viata mirilor, fiecare tandrete si fiecare licarire a dragostei lor. Am putea spune ca nu exista multumire mai mare decat aceea de a citi bucuria de pe chipurile mirilor atunci cand vad fotografiile. Pur si simplu retraiesc acele momente magice.

Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca trebuie sa traiesti fiecare moment in parte. Alege o zi diferita de cea a nuntii pentru cununia civila. Acesta este sfatul nostru, incearca sa te bucuri de fiecare moment, sunt unice, nu te grabi.

Ne este drag sa fim alaturi de tine in momentele importante din viata ta, indiferent care ar fi acestea. De aceea iti punem la dispozitie serviciile noastre. Pentru mai multe detalii poti completa formularul de contact din dreapta sau poti suna la numarul de telefon afisat.

Mai jos iti punem la dispozitie cateva pachete:

1. Pachetul “Cununie Civila Clasic” (doar la starea civila) – 100 Euro

Prezenta unui fotograf cununie civila pe tot parcursul evenimentului. Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor, luminozitatii. In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm. Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.
*in pret este inclusa o sedinta foto realizata in parc sau o locatie aleasa de comun acord, inainte sau dupa cununia civila.

2. Pachetul “Cununie Civila Extins” (starea civila + petrecere) – 180 Euro

Prezenta unui fotograf cununie civila pe tot parcursul evenimentului. Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor, luminozitatii. In pachet este inclus si un album foto clasic cu 40 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm. Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.
*in pret este inclusa o sedinta foto realizata in parc sau o locatie aleasa de comun acord, inainte sau dupa cununia civila.


Pentru printuri, albume foto, tablouri canvas, pentru DV-uri cu carcase personalizate, se vorbeste cu fotograful. Pretul difera in functie de preferintele clientului.
Intervalul dintre eveniment si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 1-3 saptamani.