Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Fotograf botez pentru micutul tau.

Fotograf botez la dispozitia ta pentru botezul copilului tau. Vom fi alaturi de tine pentru a capta momentele frumoase de pe tot parcursul evenimentului. Cele mai emotionante momente de la biserica, si desigur, sa surprindem clipele frumoase, pline de bucurie de la petrecere. Suntem fericiti si recunoscatori cand vedem multumirea parintilor dupa ce vad fotografiile de la botezul copilului lor. Suntem multumiti atunci cand oamenii apreciaza rezultatul muncii noastre, e un sentiment de satisfactie.

Am putea spune ca botezul este unul dintre evenimentele noastre preferate. Desi necesita multa rabdare si imaginatie din partea unui fotograf botez, merita pentru imaginile frumoase de la final. Pentru noi este o adevarata placere sa luam parte la acest eveniment important din viata ta. Sa surpindem cele mai frumoase si pure imagini cu ingerasul tau, sa captam imagini cu nasii, cu bunicii, sa captam acele momente inocente din viata micutului, pline de fericire si emotie.

Mai jos iti punem la dispozitie cateva pachete:

1. PACHETUL BOTEZ CLASIC – BISERICA – 100 Euro

Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor, luminozitatii. Putem veni inainte de biserica si acasa la tine, pentru a realiza cateva fotografii cu micutul. In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

2. PACHETUL BOTEZ EXTINS – BISERICA + PETRECERE- 180 Euro

Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor, luminozitatii. Prezenta unui fotograf profesionist la biserica si la petrecerea de la restaurant, putem veni inainte de biserica si acasa la tine, pentru a realiza cateva fotografii cu micutul. In pachet este inclus si un album foto clasic cu 40 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.


Pentru printuri, albume foto cu coperti personalizate, tablouri canvas, pentru DV-uri cu carcase personalizate, se stabileste cu fotograful. Pretul difera in functie de preferintele clientului.
Intervalul dintre eveniment si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 1-3 saptamani.