Suna Acum!
0762.038.683

Sau lasa-ne un mesaj
si te contactam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii.

Fotograf botez pentru micutul tau.

Fotograf botez la dispozitia ta pentru botezul copilului tau. Voi fi alaturi de tine pentru a capta momentele frumoase de pe tot parcursul evenimentului. Cele mai emotionante momente de la biserica, si desigur, sa surprind clipele frumoase, pline de bucurie de la petrecere. Sunt fericita si recunoscatoare cand vad multumirea parintilor dupa ce vad fotografiile de la botezul copilului lor. Sunt multumita atunci cand oamenii apreciaza rezultatul muncii mele, e un sentiment de satisfactie.

As putea spune ca botezul este unul dintre evenimentele mele preferate. Desi necesita multa rabdare si imaginatie din partea unui fotograf botez, merita pentru imaginile frumoase de la final. Pentru mine este o adevarata placere sa iau parte la acest eveniment important din viata ta. Sa surprind cele mai frumoase si pure imagini cu ingerasul tau, sa captez imagini cu nasii, cu bunicii, sa surprind acele momente inocente din viata micutului, pline de fericire si emotie.

Mai jos iti pun la dispozitie cateva pachete:

1. PACHETUL BOTEZ CLASIC – BISERICA – 500 lei

Fotografii realizate in biserica si in fata bisericii, dupa ce se termina evenimentul. Un numar cuprins intre 200 – 400 de cadre. Livrarea imaginilor se face online, la 1-2 saptamani dupa botez.

2. PACHETUL BOTEZ EXTINS – BISERICA + PETRECERE – 1000 lei

Fotografii realizate la biserica si la restaurant (aprox. 2-3 ore). Un numar cuprins intre 300 – 500 de cadre. Livrarea imaginilor se face online, la 2-3 saptamani dupa botez.
*Cadou sedinta foto de acasa, inainte de plecarea la biserica.


Extra:
*Fotografii predate pe USB personalizat, in cutie realizata manual din brad, cu 50 de imagini printate pe hartie foto 10 x 15 cm – 250 lei.
*Albume foto-carte, intre 200 – 400 lei.
*Tablou pe lemn (20 x 20 cm), produs exclusivist, realizat manual – 200 lei.
*Magneti (10 cm) – 30 lei.
*Marturii pentru invitati, fotografii tip polaroid – 10 lei
Intervalul dintre eveniment si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 2-3 saptamani.

[slideshow gallery_id=”7″]